Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Houten jaloezieen

  Houten jaloezieën zijn momenteel de populairste type raamdecoratie. Dit omdat de houten jaloezieën je omgeving een warme en luxe uitstraling geven. De houten jaloezieen zijn tegenwoord ook elektronisch bedienbaar. Zo kun je, gewoon vanuit de bank, jouw jaloezieen naar onder en naar boven bedienen. Je kunt hieronder kiezen uit drie producten name Toon meer

  3 Producten
  Meest gekozen
  Houten jaloezieën 50 mm

  Houten jaloezieën 50 mm

  Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in egal...
  Houten jaloezieën 65 mm

  Houten jaloezieën 65 mm

  Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in egal...

  Houten jaloezieën zijn momenteel de populairste type raamdecoratie. Dit omdat de houten jaloezieën je omgeving een warme en luxe uitstraling geven. De houten jaloezieen zijn tegenwoord ook elektronisch bedienbaar. Zo kun je, gewoon vanuit de bank, jouw jaloezieen naar onder en naar boven bedienen. Je kunt hieronder kiezen uit drie producten namelijk de houten jaloezieen 50 millimeter, 70 millimeter en elektronsich bediend. Klik op een van de producten om jouw houten jaloezieën geheel op maat samen te stellen.

  Lamelbreedte van een houten jaloezie

  Houten jaloezieën zijn bij ons leverbaar in twee lamelbreedte, namelijk 50 of 70 millimeter. Naast de lamelbreedte kan ook het dessin en kleur van de ladderband aangepast worden. Door het combineren van de lamelbreedte en kleuren ademt de houten jaloezie een bepaalde sfeer. Er is dus voor ieder mogelijk interieur altijd een bijpassende houten jaloezie te vinden. 

  Jaloezieen van hout; De voordelen

  Bij Raamdecoratie33 bestel je snel en vertrouwt jouw samengestelde jaloezieën van hout. Met het jaloezieën van hout hou je 's zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Bestel je jouw houten jaloezie bij Raamdecoratie33 dan profiteer je ook nog eens van lage prijzen. Wil je toch liever eerst zien welke jaloezieën van hout wij in huis hebben, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Venlo.

  Manage cookies