Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Lamelgordijnen

  Lamelgordijnen zijn bij ons maatwerk gordijnen. Je kunt compleet naar wens jouw lamelgordijnen samenstellen. Een lamelgordijn op maat samenstellen doe je bij ons eenvoudig door 3 stappen te doorlopen in het product. Binnen één minuut heb je een prijs voo Toon meer

  1 Product
  Lamelgordijn

  Lamelgordijn

  Onze lamel gordijnen zijn leverbaar in talloze s...

  Lamelgordijnen zijn bij ons maatwerk gordijnen. Je kunt compleet naar wens jouw lamelgordijnen samenstellen. Een lamelgordijn op maat samenstellen doe je bij ons eenvoudig door 3 stappen te doorlopen in het product. Binnen één minuut heb je een prijs voor jouw maatwerk lamelgordijn en kun je gaan bestellen!

  Lamelgordijnen van Raamdecoratie33.nl

  Lamelgordijnen worden vaak toegepast in slaapkamers voor in de woning of in kantoren. Lamelgordijnen hebben een elegante uitstraling en zorgen voor een prachtige look in een ruimte. Je kunt de lamellen eenvoudig loskoppelen en schoonmaken; verder zijn de lamelgordijnen brandwerend en kleurvast. Deze voordelen maken het een van de meest gekozen type gordijnen. Er zijn een ruim aanbod van verschillende kleuren en patronen leverbaar wat ervoor zorgt dat je ze bij een iedere interieurstijl kunt toepassen. De lamelgordijnen die wij aanbieden worden compleet op maat voor je samengesteld. Geen standaard producten die op maat worden gesneden, maar echt een lamelgordijn op maat.

  Levertijd van een lamelgordijn

  Nadat je een lamelgordijn besteld, gaat jouw bestelling dezelfde dag in het productieproces. Vervolgens streven wij erna om deze binnen 5-10 werkdagen bij je uit te leveren. Tijdens het proces houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling. Een lamelgordijn wordt veilig bij je geleverd, verpakt met bubbelfolie, in een stevige kartonnen doos die ervoor zorgt dat het allemaal intact blijft tijdens transport. Tip: Wil je een stofkleur bekijken? Kies ervoor om een sample aan te vragen! Wij sturen kosteloos proefdoeken naar je toe die binnen 1-3 werkdagen worden geleverd. Ook kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken in Venlo. Onze showroom is 6 dagen in de week geopend.

  Manage cookies