Sluiten

Categorieën

Filters

  Garantie

  Op ons compleet assortiment raamdecoratie ontvang je 2 jaar product garantie. Op onze motoren (voor elektrische raamdecoratie) heb je 5 jaar garantie. Wij bieden uitsluitend topkwaliteit raamdecoratie van hoogwaardige materialen zoals kwalitatieve bamboe, aluminium en stoffen van het gerenommeerd merk Coulisse.

  Garantievoorwaarden

  • Garantietermijn gaat in op de dag dat je jouw bestelling ontvangt. Om aanspraak te maken op de garantie moet je kunnen aantonen dat het product bij ons is besteld. Bewaar de factuur zodoende goed.

  • Er is geen sprake van garantie in het geval van natuurlijke slijtage, UV straling en wanneer standaard slijtage onderhevig zijn. Uiteraard verschilt dit per raamdecoratie waarbij diverse materialen worden verwerkt. Schade welke is te verwijten aan de koper al dan niet derde partijen (onjuist verwerking of toepassing van product) vallen niet onder de garantie. Dit geldt tevens voor eventuele schade welke is ontstaan bij het verwerken van de raamdecoratie. Montage en of demontage kosten vallen buiten de garantievoorwaarden. Kosten die u als (koper) maakt ten behoeve van montage of die ontstaan uit montage en of demontage werkzaamheden vallen beide niet binnen de garantievoorwaarden en Raamdecoratie33 is hier niet aansprakelijk voor.

  • Een defect, mankement of eventuele vervolgschade ontstaan door verkeerde montage – onjuist gebruik van product - valt buiten de garantievoorwaarden en ook is Raamdecoratie33 hier niet aansprakelijk voor.

  • Indien er een probleem is met betrekking tot de producten, ontvangen we graag een mail hierover op [email protected]. Meld in het mailtje zowel het ordernummer als factuurnummer, omschrijving van het probleem/schade, en enkele afbeeldingen. Hou rekening met grotere bijlage (hoge kwaliteit foto's) die soms niet geopend kunnen worden, probeer afbeeldingen met een kleinere formaat te versturen. Vervolgens zullen we ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk naar behoren op te lossen en door te zetten naar de fabrikant. Stuur bij schade van product bij levering binnen 48 uur een mail hierover naar ons.

  • Indien de klacht gegrond is behoudt Raamdecoratie33 het recht de wijze waarop de garantie toegekend wordt te selecteren. Hierbij kunnen wij kiezen uit het enerzijds laten herstellen van de schade, het vervangen van het product of het compenseren van de waarde van afname. Indien gekozen wordt voor het vervangen van het product, en het product niet meer in het assortiment van Raamdecoratie33 leverbaar is, zal een vergelijkbaar alternatief aangeboden worden op basis van materiaal, design en prijs/kwaliteit verhouding.

  • Na ontvangst van een klachtenmelding (per e-mail) waarin aanspraak wordt gedaan op garantievoorwaarden, streven wij erna om deze binnen twee werkdagen te verwerken. Indien er een nader onderzoek ingesteld dient te worden, of de fabrikant een langere termijn nodig heeft dan gebruikelijk, word je hiervan op de hoogte gesteld. Vervolgens zal zo snel mogelijk een passende oplossing worden aangereikt.
  Manage cookies