Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten.

Sluiten

Categorieën

Filters

  Bezorging & retourneren

  Verzendkosten Nederland

  Gratis levering in Nederland (excl. de Waddeneilanden)

  Verzendkosten België

  Verzendkosten - € 59,95

  Verzendkosten Duitsland

  Verzendkosten - € 59,95  

  Levering of afhalen

  Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om jouw bestelling te laten bezorgen of je kunt het afhalen in de showroom te Venlo. Wanneer de bestelling klaar is voor levering, nemen wij contact met je op om een leverdatum af te spreken. Kom je het afhalen? Dan krijg je bericht wanneer jouw bestelling klaar staat om af te halen. LET OP: Wij kunnen eerder géén exacte leverdatum aangeven. De geschatte levertijd staat aangegeven in de detail productpagina.

  Levertijd

  1-2 dagen voordat de bestelling wordt geleverd krijg je van ons - per e-mail - een track&trace link waarmee je jouw bestelling kunt volgen. In deze track&trace link staat ook een tijdsvak wanneer de levering zal plaatsvinden.

  Retourneren

  Raamdecoratie van Raamdecoratie33 wordt 100% op maat geleverd. Hierdoor vervalt het retourrecht en kunnen bestellingen na bestelling niet meer retour. Mocht je raamdecoratie te groot hebben besteld, dan is het vaak wel mogelijk om het eventueel te vermaken. Iedere situatie is anders, contacteer daarom onze klantenservice om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hier aan verbonden zijn. 

  Manage cookies