Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Duo rolgordijnen

  Bekijk onze duo rolgordijnen. Kies hieronder uit duo rolgordijnen zonder of met cassette. Duo rolgordijnen zijn prachtige type raamdecoraties. Zoals je ziet zijn deze gordijnen niet verduisterend en worden daarom vooral gebruikt om een kamer op te fleuren. Weet jij al welke duo rolgordijnen op maat jij gaat bestellen? Kies een gewenste type hieron Toon meer

  2 Producten
  Duo rolgordijn zonder cassette

  Duo rolgordijn zonder cassette

  Onze duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met met...
  Duo rolgordijn met cassette

  Duo rolgordijn met cassette

  Onze duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met met...

  Bekijk onze duo rolgordijnen. Kies hieronder uit duo rolgordijnen zonder of met cassette. Duo rolgordijnen zijn prachtige type raamdecoraties. Zoals je ziet zijn deze gordijnen niet verduisterend en worden daarom vooral gebruikt om een kamer op te fleuren. Weet jij al welke duo rolgordijnen op maat jij gaat bestellen? Kies een gewenste type hieronder en begin met het samenstellen!

  Duo rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren!

  De duo rolgordijnen in ons assortiment worden compleet geleverd zodat je deze eenvoudig en snel kunt gaan monteren. Met de meegeleverde universele montagebeugels heb je het snel opgehangen. Bij de bestelling worden ook montagehandleidingen meegeleverd zodat je precies weet hoe je het in elkaar zet. De duo rolgordijnen zijn leverbaar met hand of elektrische bediening. De handbediende rolgordijnen kun je zelf eenvoudig monteren, wanneer je een elektrische duo rolgordijn bestelt, raden we je aan om de stroom aan te laten sluiten door een elektricien. Bekijk de meet en montage instructies in het product voor verdere uitleg over montage en het bestellen van de juiste maten.

  Manage cookies